Nøklebygata 1, 3520 Jevnaker
Medlem siden 2021
Firma info

Veslum Media er ingen fabrikk med samlebånd produksjon. All design blir gjort fra bunnen av, – ingen ferdigkjøpte templates. Vårt utgangspunkt er alltid ditt innhold og identitet. Samtidig ivaretas alle profesjonelle krav som stilles til en moderne webpresentasjon.

SPESIALKOMPETANSE I WORDPRESS
Med unik bruker vennlighet og fleksibilitet er WordPress verdens største og mest benyttede publiseringssystem. Wordpress er blitt testet ut av millioner brukere, og er derfor et svært stabilt og trygt system å bygge webløsninger på.

FORNØYDHETSGARANTI
Veslum Media har alltid vært kjent for edruelige priser. På forhånd utarbeider vi en oversiktlig arbeidsavtale hvor alt er inkludert. GARANTI: Du betaler ingenting før presentasjonen er godkjent av deg og klar for publisering.

HOSTING + SIKKERHET OG SUPPORT AVTALE
Vi bruker One.com som fast leverandør av webhotell, men drifter også websider hos de fleste andre kjente norske webhotell som Domeneshop, Webhuset, Misshosting m.fl.
På toppen tilbyr vi en Sikkerhet og Supportavtale hvor vi overvåker og optimaliserer siden din DER DEN ER. Les mer: https://veslum-media.no/support

Hjertelig velkommen til et familie firma hvor du ikke drukner i mengden, men blir fulgt opp med god personlig service.

Vennlig hilsen Terje Veslum

Photo
Nøklebygata 1, 3520 Jevnaker